• SIX Sweden Index 256.29 0.45%
  • SIX Norway Index 182.59 -0.33%
  • SIX Denmark Index 238.6 -0.4%
  • SIX Finland Index 144.28 0.37%

Sista chansen: Investera i heta barnmatsföretaget

Svensktillverkad färsk barnmat har gjort entré på marknaden – och efterfrågan bara ökar och ökar.

Nyemission: Här är företaget som kan lösa bristen på rent vatten

En produkt som använder spillvärme för att rena och avsalta vatten till betydligt lägre kostnad väcker stor uppmärksamhet.

Nyemission för globalt affärssystem för Event Management

När Jetty nu planerar att noteras på Spotlight Stock Market finns möjlighet att teckna aktier i den nya generationen av Event Management. 

Efter succéåret: Investmentbolaget tar in kapital för att fortsätta växa

Framgångarna för investmentbolaget FrontOffice Nordic AB (publ) bygger på en tydlig affärsmodell: Hitta bra bolag som hamnat i tillfällig kris och hjälp dem att vända trenden. Genom det receptet kunde bolaget under 2017 leverera en vinstmarginal på 82 procent och en utdelning på 4,3 miljoner kronor till aktieägarna. Nu söker bolaget nya investerare för att fortsätta växa.

Stora genombrott för banbrytande svensk miljöteknik

Triborons unika teknologi minskar motorers bränsleförbrukning med tre till fem procent och kan kraftigt sänka världens koldioxidutsläpp. Nu har bolaget tecknat sina första industriella avtal och genomför en nyemission för att hitta nya investerare inför en bred internationell lansering.

Smart teknik omvandlar havets strömmar till grön el

Genom att utnyttja energin i havets strömmar har svenska Minesto utvecklat ett förutsägbart komplement till sol- och vindkraft. Nu genomför bolaget en nyemission för att utveckla produktutbudet och etablera Minestos teknologi på fler marknader. 

Så ska modern teknik revolutionera hur vi parkerar

30 procent av bilister åker runt och letar efter en plats att parkera på trots att det går fem parkeringsplatser per bil. Nu finns en smart app som har lösningen på problemet.
– Vi känner att vår app fungerar till 100 procent och därför gör vi nu en nyemission och vänder oss till investerare via FundedByMe, säger Sasa Farkas, vd på ApParkingspot.

Turn-around slår nytt rekord i crowdfunding – drygt 1 400 delägare

Kafékedjeföretaget Baristas emission har nyss satt svenskt rekord i crowdfunding med över 1 400 nya aktieägare på mycket kort tid. Just nu pågår en nyemission som stänger den 14 december

Energi Komfort – en innovativ aktör inom energibesparing

IQS Energi Komfort är en av de ledande aktörerna i Stockholm och Mälardalen inom bergvärmeinstallationer och energibesparing. Bolaget har ambitionen att expandera och genomför därför en nyemission i samband med listning av bolagets aktie på Nordic MTF.

Nyemission: Läkemedel i en klass för sig för global marknad

Psoriasisartrit är en kronisk inflammatorisk sjukdom som troligen beror på att kroppen ”angriper” sig själv och orsakar mycket lidande för patienterna. Nu har SynAct Pharma utvecklat en ny klass läkemedelskandidater som stärker kroppens egna celler att bekämpa den uppflammande inflammationen.