Ålandsbanken går mot strömmen – utvecklar den personliga servicen

Digitaliseringen har blivit en del av vår vardag och allt fler storbanker styr bort kunderna från kontoren till att själva utföra bankärendena hemma vid datorn.
Men Ålandsbanken går i motsatt riktning – och utvecklar den personliga servicen för sina Premium Banking-kunder.

Nu tar mobilen över aktiehandeln

Sedan 2015 har nätmäklaren DEGIRO utmanat den svenska marknaden med låga priser. För att fortsätta utmana gör bolaget nu ytterligare en storsatsning på det man ser som onlinehandelns framtid: mobilen.

De ska lära svenska investerare om amerikanska börser

Efter ett händelserikt år på den amerikanska börsen börjar näthandelsgrossisten DEGIRO erbjuda sina svenska kunder gratis kurser för ett stort utbud av produkter på börserna i USA. Kurserna kommer från BATS, en ledande aktör på de amerikanska börserna.

Nu kan du handla amerikanska derivat på populära handelsplattformen

DEGIRO erbjuder nu amerikanska derivat till sina privatkunder. Det handlar om optioner och terminer som ingen annan mäklare i Sverige ställer upp med.

DEGIRO nu bland de tio största

Nätgrossisthandlaren DEGIRO är en av de tio största börsmäklarna i Europa och målsättningen är att nå en topp tre-placering inom två till tre år.

Ny aktör erbjuder courtagefri handel

Nätgrossisthandlaren DEGIRO erbjuder sedan i sommar privatinvesterare courtagefri handel med aktier på Stockholmsbörsen och courtagefri investering i börshandlade fonder, ETF:er.

DEGIRO underlättar privata investeringar

DEGIRO är den första grossistnätmäklaren för privata investerare. Företaget erbjuder en handelsplattform med möjligheter till investeringar globalt och till oerhört låga priser, i snitt 85 procent lägre än konkurrenternas.