Finansiella verktyg för 2000-talet i Sveriges växande ekonomiska landskap

Teknologins framsteg och digitalisering har transformerat den personliga ekonomin på en global skala. Särskilt på progressiva marknader som Sverige blir dessa framsteg alltmer synliga. Olika verktyg och onlinetjänster som privatlån har vunnit ny mark, och hjälper nu individer att möta olika finansiella utmaningar.

Ta chansen att investera i expansiva uppstickaren Boardie

En enkel produkt – men jäkligt smart. Så beskriver CEO Niklas Nilsson ankarliften Boardie, en modernare och bekvämare modell av vår barndoms T-lift i skidbackarna, som nu ska lanseras på den europeiska marknaden.

Investera i din personal – Boka en konferens i fjällen

Personalen är de flesta företags viktigaste resurs, de förtjänar inget annat än det bästa. Därför har vi på Visit fjällen sammanställt fem tips för den perfekta konferensen i fjällen.

De fem vanligaste misstagen när man investerar

Det är väldigt vanligt att man gör misstag när man investerar sina pengar, både bland erfarna investerare och nybörjare.

Spara först – investera sen

Det är många som funderar på att börja investera på ett eller annat sätt. Barriären för detta är så klart att man har pengar att investera med.

Spelbolag på Stockholmsbörsen

Fler och fler bolag har hittat sin väg till börsen genom åren och somliga har sett väldigt positiv tillväxt den senaste tiden.

Vilka områden är det värt att investera i?

Att vet var bör investera sina pengar är inte alltid enkelt, speciellt inte om man precis börjat lära sig om dessa möjligheter.

Här är branscherna som gynnas av recessionen

Att recessioner skulle påverka alla negativt är inte nödvändigtvis sant.

Ny investeringsmöjlighet när William Hills köper upp Mr Green

Håller man sig uppdaterad inom aktier eller gambling har man knappast missat det senaste från William Hill. Det brittiska bolaget kom med ett enormt bud på Mr Green. Det är troligtvis bara början på något mycket större menar vissa.

Därför är peer-to-peer-utlåning en investering för framtiden

En stabil månatlig avkastning och diversifiering mot börsen har gjort att tjänster för peer-to-peer-utlåning blivit populära för investerare runt om i världen. Nu tar fenomenet allt mer fart även i Sverige och 2016 förväntas bli ett genombrottsår. – Det är fortfarande rätt litet i Sverige men vi ser en tillväxt på ungefär 15 procent per […]