Senaste nyemissioner

Hydromars ska göra rent vatten för livet på månen och på Mars

Hydromars producerar absolut rent vatten, i ett slutet system, oavsett vilka föroreningar som hamnar i vattnet.

Nu kan du investera i innovativ sårvårdsteknologi

En vård i kris kräver lösningar som kan hjälpa att stötta personalen här och nu. Att förbättra sårvården, där äldre utgör en stor del av patienterna, kan göra stor skillnad – och här har Odinwell en innovativ lösning som du kan bidra till kommer ut på marknaden.

Säkrare bilvägar och effektiva transporter med Flexiwaggon – från Umeå till Malmö till halverad kostnad och tid

Ett tåg med flexivagnar som kör i upp till 140 kilometer i timmen, självförsörjande på el och med en kapacitet att frakta 52 tons lastbilar. Konceptet med järnvägsburna lastbilar kallas för ”rolling highway” och med sin klimatsmarta vagn ligger Flexiwaggon i absolut framkant. – Förutom att det är hållbart och tidseffektivt är det också en fråga om säkerhet att minska antalet lastbilar på bilvägarna, säger Jan Eriksson, vd och grundare av Flexiwaggon

Så ska Phoenix Biopower revolutionera produktionen av förnybar energi

Phoenix Biopower utvecklar nu en teknik som producerar förnybar el från biomassa efter behov. Tekniken gör att man kan producera dubbelt så mycket el från samma mängd biomassa jämfört med dagens teknik – med noll koldioxidutsläpp.

Nyemission: Stora möjligheter i gamla tillgångar när Vilhelmina Mineral satsar på gruvdrift

Kopparpriserna har stigit stadigt i flera omgångar under de senaste 30 åren och marknaden vill fortsatt ha mer. När Vilhelmina Mineral nu noteras på NGM Nordic MTF finns möjlighet att investera i en nyemission på 23 miljoner kronor fram till den 26 oktober. 

Succéföretaget Hernö Gin storsatsar både lokalt och globalt

På bara sju år har Hernö Gin etablerat sig som Europas mest prisade gintillverkare och blivit en svensk försäljningsuccé. Nu genomför bolaget en nyemission för att expandera internationellt och bygger även en ny besöksanläggning som ska locka ännu fler gin-entusiaster till Härnösand.

Så ska Impact Coatings ta tillvara på rakettillväxten i Kina

Det svenska beläggningsföretaget Impact Coatings har tagit en nyckelposition på den kinesiska bränslecellsmarknaden som just nu växer explosionsartat. Bolaget planerar därför en storsatsning i Kina och genomförde i decemeber en nyemission för att finansiera arbetet.  – Under 2020 kommer massproduktionen vara igång, säger vd Henrik Ljungcrantz.

Unik byggteknik tar in nytt kapital

IsoTimbers bärande och isolerande husstommar, bestående av trä och luft, har skapat ett stort intresse på marknaden. Bolaget genomför nu en nyemission på 10 miljoner kronor för att kunna möta de stora volymorders som är på ingång. Med trä och luft i IsoTimbers byggelement och en unik patentansökt byggteknik har Östersundsbolaget skapat en hållbar och miljövänlig […]

Nyemission för spännande parkeringstjänst

Next Invest ska genomföra en omfattande lansering av parkeringsverktyget ApParkingSpot under 2017. Därför gör företaget en nyemission av aktier för att sprida ägandet och ta in kapital för marknadsföringen. Idén är att möjliggöra smidig uthyrning av lediga parkeringsplatser.

Nyemission för bolaget som utmanar försäkringsbranschen

Greater Than AB är bolaget som tagit fram Enerfy, den smarta lösningen för digital bilförsäkring, där de som kör lite bättre ska få bättre villkor för sin försäkring. Nu i dagarna är sista chansen att ta del av spridningsemissionen av aktier i bolaget.