DEGIRO nu bland de tio största

Marknaden för finansiella tjänster har förändrats drastiskt den senaste tiden. Allt mer fokus läggs på digitalisering samt automation. DEGIRO uppdaterar snart sina mobila applikationer.

Nätgrossisthandlaren DEGIRO är en av de tio största börsmäklarna i Europa och målsättningen är att nå en topp tre-placering inom två till tre år. Den effektiva nätbaserade handeln medför också upp till 85 procent lägre avgifter för kunderna jämfört med konkurrenterna.

Störst inom aktier

 –Vårt sätt att arbeta har uppmärksammats av marknaden. Vi fortsätter investera pengar i en förbättrad kundtjänst som redan fått uppskattning för korta svarstider med konkreta svar, säger Erik Hammar, som ansvarar för marknadsföringen på den svenska marknaden i det Nederlands-baserade företaget.

–Vi anställer fler i kundtjänst och implementerar chatfunktioner på vår kommande uppdatering av hemsidan för att underlätta för intressenter.

Kunderna sparar miljoner
DEGIRO, som startades i Amsterdam 2008 och först riktade sig till professionella investerare, men sedan 2013 också lockar privatpersoner, har i dagsläget 130 000 aktiva investerare som tillsammans sparat 100 miljoner euro i transaktionsavgifter genom att använda sig av DEGIROS tjänster. Under 2016 har företaget nått ett av sina delmål, att bli den största aktören på den nederländska marknaden mätt i antalet transaktioner.

Erik Hammar Associate – Marketing & PR, DEGIRO

Erik Hammar
Associate – Marketing & PR, DEGIRO

–Vi arbetar på att öka känslan av lokal närvaro bland annat genom att öppna kommunikationskanaler via sociala medier, där vi kommunicerar på sex olika språk, inklusive svenska. Det ger en mer genuin feedback från kunderna.

När det gäller mobila tjänster kommer DEGIRO att innan året är slut släppa en uppdaterad applikation, där kundernas önskemål står i centrum.

–Andra förbättringar som vi har släppt under året är möjligheten för direktinsättningar, två-stegs verifiering vid inloggning samt en förbättrad sökfunktion. Vi kommer också att fortsätta utveckla våra mobila lösningar samt produktutbud för att tillmötesgå kundernas behov.

Säkerhet och tillförlitlighet
DEGIROs plattform håller mer än väl industristandard och företaget har byggt sin verksamhet kring begrepp som säkerhet och tillförlitlighet. Nu satsar man även på ett tredje fundament i företaget, att erbjuda privatinvesterare samma förmånliga priser som professionella.

–Vi har även investerat mycket för att stabilisera vårt system. I år har vi 100 procent uptime. När resultatet av folkomröstningen i Storbritannien blev klart hade väldigt många mäklare problem med att hantera trycket från sina kunder. På DEGIRO lyckades vi hålla alla våra system igång, vilket resulterade i en rekorddag avseende antal avslut.

–Vi använder en av de säkraste strukturerna som tyvärr verkar ha missuppfattats av svenska investerare, säger Erik Hammar. Då en traditionell bank sätter sina kunders likvider samt derivat på balansräkningen ökar risken för kunden i jämförelse med den struktur som vi tillämpar. Då DEGIRO inte är en bank är vi inte tillåtna enligt lagen att förvara kunders pengar på bankkonton. Istället separerar DEIGRO sina kunders tillgångar i en självständig juridisk enhet, vars enda uppgift är att förvara kundernas pengar genom att investera dem i räntefonder.

 

Presenteras av


DEGIRO_LOGO_2016

Varför DEGIRO? Svaret är enkelt:

*Du investerar till rekordlåga avgifter (upp till 85 procent billigare). Höga courtage reducerar din avkastning, men inte hos DEGIRO.

*Du kan investera globalt. Via webtradern är det möjligt att investera på många olika börser. Produktutbudet av finansiella instrument och tjänster är stort

*Investeringen har inga dolda kostnader. Det är helt kostnadsfritt att öppna ett konto hos DEGIRO och det transparenta systemet gör att du hela tiden ser vad du betalar för.

*All handel sker säkert och tillförlitligt. DEGIRO står under tillsyn av den holländska centralbanken och den holländska finansinspektionen. Hos DEGERÖ bevaras dina tillgångar hos en separat och självständig juridisk enhet.

*Investeringen ger större marginal.

*Förmånliga villkor. DEGIRO säkerställer att du kan placera dina order på de största börserna runt om i världen.

*Innovativ teknologi. Innovation är ett av DEGIROs främsta kärnvärden. Vi arbetar med en högutvecklad teknisk produkt och utvecklar och förbättrar hela tiden vår programvara. 

*Registrering sker snabbt och enkelt online.


Redaktionen