DEGIRO underlättar privata investeringarDEGIRO är den första grossistnätmäklaren för privata investerare. Företaget erbjuder en handelsplattform med möjligheter till investeringar globalt och till oerhört låga priser, i snitt 85 procent lägre än konkurrenternas.

–Vi är flexibla, använder den senaste tekniken - all handel sker online - och anpassar oss snabbt och hela tiden efter marknaden. Det är orsaken till att vi kan hålla låga avgifter. Vi erbjuder ett bredare spektrum av bra produkter och det till ett bättre pris än andra. I genomsnitt är våra avgifter 85 procent lägre än konkurrenternas. säger Erik Hammar, som ansvarar för marknadsföringen på den svenska marknaden.

Fritt från gamla stela strukturer

Att tillhandahålla en handelstjänst är inte så dyrt enligt Erik Hammar, men skillnaden är att de etablerade bankerna sitter fast i strukturer och infrastruktur som inte så lätt låter sig rationaliseras.

Utöver kostnadsfördelarna med att handla via DEGIRO lyfts säkerhetsfrågan.

–Alla banker sätter sina kunders likvider på sin egen tillgångssida, medan vi är fullständigt transparenta och har kundernas pengar på en separat räntefond, där de alltid är skyddade, säger Erik Hammar.

DEGIRO startades i Amsterdam 2008 av fem tidigare Binck-medarbetare som till en början riktade sig till professionella investerare. Låga priser tack vare bland annat en stark infrastruktur jämfört med traditionella banker bidrog till en snabb tillväxt. Sedan 2009 har företaget en egenutvecklad handelsplattform. 2013 öppnade DEGIRO dörrarna även för privata investerare. I januari 2015 etablerade sig företaget på den svenska marknaden. Idag har verksamheten mer än 150 anställda och är aktiv i 17 länder samt hanterar transaktioner till ett värde av 30 miljarder euro på över 60 börser runt om i världen.

–Sverige är ett av våra fem viktigaste länder, men vi är aktiva i hela Norden, säger Erik Hammar.

Börja handla idag, registrera dig på bara 15 minuter! 

Enkelt att sprida sina investeringar

DEGIRO gör det möjligt att investera globalt. Tidigare var värdepappershandel ofta begränsat till börser i Europa eller USA, men hos DEGIRO får alla kunder  via en plattform tillgång till börser och finansiella produkter världen över. 

–Det betyder att privata placerare på ett enkelt sätt kan sprida sina investeringar. 

Utöver de rejält låga priserna har DEGIRO ett innovativt verktyg som hjälper investeraren att sammanställa en väl diversifierad portfölj.

Man kan börja investera i andelar med så liten kapitalinsats som en krona. Dessutom är det möjligt att lägga order i belopp vid sidan om den mer traditionella metoden i aktier.

–DEGIRO har avlägsnat den största skillnaden mellan privata och professionella investerare, nämligen priset. Det är av största betydelse för en investerares avkastning, säger Erik Hammar.

Det är enkelt att bli kund hos DEGIRO. Efter en registrering som tar 15 minuter samt en första överföring har man som investerare tillgång till handelsplattformen.

Börja handla idag, registrera dig på bara 15 minuter! 

Presenteras av


DEGIRO_LOGO_2016

Varför DEGIRO? Svaret är enkelt:

*Du investerar till rekordlåga avgifter (upp till 85 procent billigare). Höga courtage reducerar din avkastning, men inte hos DEGIRO.

*Du kan investera globalt. Via webtradern är det möjligt att investera på många olika börser. Produktutbudet av finansiella instrument och tjänster är stort

*Investeringen har inga dolda kostnader. Det är helt kostnadsfritt att öppna ett konto hos DEGIRO och det transparenta systemet gör att du hela tiden ser vad du betalar för.

*All handel sker säkert och tillförlitligt. DEGIRO står under tillsyn av den holländska centralbanken och den holländska finansinspektionen. Hos DEGERÖ bevaras dina tillgångar hos en separat och självständig juridisk enhet.

*Investeringen ger större marginal.

*Förmånliga villkor. DEGIRO säkerställer att du kan placera dina order på de största börserna runt om i världen.

*Innovativ teknologi. Innovation är ett av DEGIROs främsta kärnvärden. Vi arbetar med en högutvecklad teknisk produkt och utvecklar och förbättrar hela tiden vår programvara. 

*Registrering sker snabbt och enkelt online.


Redaktionen