Amerikanska derivat hos DEGIRODEGIRO erbjuder nu amerikanska derivat till sina privatkunder. Det handlar om optioner och terminer som ingen annan mäklare i Sverige ställer upp med.

–Det är inte så många mäklare som kan erbjuda detta och definitivt ingen ännu i Sverige, säger Erik Hammar, som ansvarar för de nordiska marknaderna på det Nederlands-baserade företaget.

Näthandelsgrossisten DEGIRO är en av de tio största börsmäklarna i Europa och målsättningen är att nå en topp tre-placering inom två till tre år. Den effektiva nätbaserade handeln medför också upp till 85 procent lägre avgifter för kunderna jämfört med konkurrenterna.

–I vår senaste satsning handlar det om indexoptioner och indexterminer, där man kan exponeras på de större börserna, Dow Jones, S&P 500, och även japanska indexet Nikkei, säger Erik Hammar.

DEGIRO planerar också att i framtiden ta in optioner från CBOE, som ger möjligheter att positionera sig i volatilitetsindex, hög eller låg volatilitet i frekvenshandel.

Kunderna sparar miljoner

DEGIRO, som startades i Amsterdam 2008, riktade sig först till professionella investerare, men lockar sedan 2013 också privatpersoner. Företaget har i dagsläget 140 000 aktiva investerare som tillsammans sparat 150 miljoner euro i transaktionsavgifter genom att använda sig av DEGIROS tjänster. Under 2016 har företaget nått ett av sina delmål, att bli den största aktören på den nederländska marknaden mätt i antalet transaktioner.

–Vi arbetar på att öka känslan av lokal närvaro bland annat genom att öppna kommunikationskanaler via sociala medier, där vi kommunicerar på sex olika språk, inklusive svenska. Det ger en mer genuin feedback från kunderna.

När det gäller mobila tjänster kommer DEGIRO att innan året är slut släppa en uppdaterad applikation, där kundernas önskemål står i centrum.

–Andra förbättringar som vi har släppt under året är möjligheten för direktinsättningar, två-stegs verifiering vid inloggning samt en förbättrad sökfunktion. Vi kommer också att fortsätta utveckla våra mobila lösningar samt produktutbud för att tillmötesgå kundernas behov.

Säkerhet och tillförlitlighet

DEGIROs plattform håller mer än väl industristandard och företaget har byggt sin verksamhet kring begrepp som säkerhet och tillförlitlighet. Nu satsar man även på ett tredje fundament i företaget, att erbjuda privatinvesterare samma förmånliga priser som professionella.

–Vi har även investerat mycket för att stabilisera vårt system. I år har vi nästintill 100 procent uptime. Vi använder också en av de säkraste strukturerna och säkrar kundernas tillgångar i en självständig juridisk enhet, vars enda uppgift är att förvara kundernas pengar genom att investera dem i räntefonder.

 

Presenteras av


DEGIRO_LOGO_2016

Varför DEGIRO? Svaret är enkelt:

*Du investerar till rekordlåga avgifter (upp till 85 procent billigare). Höga courtage reducerar din avkastning, men inte hos DEGIRO.

*Du kan investera globalt. Via webtradern är det möjligt att investera på många olika börser. Produktutbudet av finansiella instrument och tjänster är stort

*Investeringen har inga dolda kostnader. Det är helt kostnadsfritt att öppna ett konto hos DEGIRO och det transparenta systemet gör att du hela tiden ser vad du betalar för.

*All handel sker säkert och tillförlitligt. DEGIRO står under tillsyn av den holländska centralbanken och den holländska finansinspektionen. Hos DEGERÖ bevaras dina tillgångar hos en separat och självständig juridisk enhet.

*Investeringen ger större marginal.

*Förmånliga villkor. DEGIRO säkerställer att du kan placera dina order på de största börserna runt om i världen.

*Innovativ teknologi. Innovation är ett av DEGIROs främsta kärnvärden. Vi arbetar med en högutvecklad teknisk produkt och utvecklar och förbättrar hela tiden vår programvara. 

*Registrering sker snabbt och enkelt online.


Redaktionen