DEGIROs kunder får lära om amerikanska börserEfter ett händelserikt år på den amerikanska börsen börjar näthandelsgrossisten DEGIRO erbjuda sina svenska kunder gratis kurser för ett stort utbud av produkter på börserna i USA. Kurserna kommer från BATS, en ledande aktör på de amerikanska börserna.

– Många av våra svenska kunder väljer att investera pengar på de amerikanska börserna. För att underlätta deras handel erbjuder vi nu kurser i realtid från BATS, säger Erik Hammar, som ansvarar för de nordiska marknaderna på det Nederlands-baserade företaget.

När man har gjort ett köp på någon av de amerikanska börserna slås automatiskt BATS-priser på (aktiveras inom 24 timmar) för samtliga aktuella produkter* och är sedan giltiga en kalendermånad. Om man gör ytterligare ett köp eller sälj månaden efter så förlängs erbjudandet med ytterligare en månad.

 

»Det är inte så många mäklare som kan erbjuda detta och definitivt ingen ännu i Sverige«

 

Spännande investeringar
– Vi tycker det är spännande att svenska kunder väljer att gå utanför Stockholmsbörsen för att få bättre spridning på sina investeringar samt att de har haft möjlighet att spekulera under den volatila perioden som har varit och kan tänkas fortsätta in på nästa år då Donald Trump blir USAs nye president.

Detta erbjudande går hand-i-hand med erbjudandet om courtagefria ETFer som DEGIRO också har som ett verktyg för att exponera sig mot nya marknader och segment, allt för att kunderna ska kunna diversifiera sin portfölj så kostnadseffektivt som möjligt.

Som tidigare presenterats erbjuder DEGIRO nu också amerikanska derivat till sina privatkunder. Det handlar om optioner och terminer som ingen annan mäklare i Sverige ställer upp med.

– Det är inte så många mäklare som kan erbjuda detta och definitivt ingen ännu i Sverige, säger Erik Hammar.

Näthandelsgrossisten DEGIRO är en av de tio största börsmäklarna i Europa och målsättningen är att nå en topp tre-placering inom två till tre år. Den effektiva nätbaserade handeln medför också upp till 85 procent lägre avgifter för kunderna, jämfört med konkurrenterna.

Kunderna sparar miljoner
DEGIRO, som startades i Amsterdam 2008, riktade sig först till professionella investerare, men lockar sedan 2013 också privatpersoner. Företaget har i dagsläget 140 000 aktiva investerare som tillsammans sparat estimerade 150 miljoner euro i transaktionsavgifter genom att använda sig av DEGIROS tjänster. Under 2016 har företaget nått ett av sina delmål, att bli den största aktören på den nederländska marknaden mätt i antalet transaktioner.

–Vi arbetar på att öka känslan av lokal närvaro bland annat genom att öppna kommunikationskanaler via sociala medier, där vi kommunicerar på sex olika språk, inklusive svenska. Det ger en mer genuin feedback från kunderna.

När det gäller mobila tjänster kommer DEGIRO att innan året är slut släppa en uppdaterad applikation, där kundernas önskemål står i centrum.

Presenteras av


DEGIRO_LOGO_2016

Varför DEGIRO? Svaret är enkelt:

*Du investerar till rekordlåga avgifter (upp till 85 procent billigare). Höga courtage reducerar din avkastning, men inte hos DEGIRO.

*Du kan investera globalt. Via webtradern är det möjligt att investera på många olika börser. Produktutbudet av finansiella instrument och tjänster är stort

*Investeringen har inga dolda kostnader. Det är helt kostnadsfritt att öppna ett konto hos DEGIRO och det transparenta systemet gör att du hela tiden ser vad du betalar för.

*All handel sker säkert och tillförlitligt. DEGIRO står under tillsyn av den holländska centralbanken och den holländska finansinspektionen. Hos DEGERÖ bevaras dina tillgångar hos en separat och självständig juridisk enhet.

*Investeringen ger större marginal.

*Förmånliga villkor. DEGIRO säkerställer att du kan placera dina order på de största börserna runt om i världen.

*Innovativ teknologi. Innovation är ett av DEGIROs främsta kärnvärden. Vi arbetar med en högutvecklad teknisk produkt och utvecklar och förbättrar hela tiden vår programvara. 

*Registrering sker snabbt och enkelt online.


*Produkter enligt följande lista: https://www.degiro.se/data/pdf/se/BATS_quotes.pdf

Redaktionen