Därför borde alla ha en bucket list

Så här i början av ett nytt år är det många som funderar på vad de egentligen vill med livet, bor jag på en plats jag trivs på? Har jag ett kul jobb där jag kan utvecklas? Vad gör jag egentligen med min fritid och mina sparade pengar?

Amerikanska börsen mot historisk rekordnivå

Det har varit ett turbulent år på de internationella finansmarknaderna.

Är Brexit-oron överdriven?

Brexit har utmålats som ett hot mot världsekonomin och det finns tecken som tyder på att det stämmer. Men nyligen har det kommit ny data, som visar att de negativa ekonomiska effekterna kanske inte blir så stora som man fruktat.

Världens blockchain-startups visade inga livstecken under 2018

2017 var kryptoindustrins glansdagar. Under 2018 började det däremot se mörkare ut.

Här är branscherna som gynnas av recessionen

Att recessioner skulle påverka alla negativt är inte nödvändigtvis sant.

Ekonomin i Kina bromsar in – då kan du passa på att köpa billigt

I tre decennier har Kina agerat motor i världsekonomin – men nu kan det vara slut. Nya siffror visar att tillväxten i landet 2018 är den lägsta på 28 år. Men samtidigt finns det en chans att bli en vinnare – för den som vågar satsa.

Här är de mest sökta finansiella termerna 2018

Investopedia, världens ledande källa till finansrelaterat innehåll online, har publicerat vad deras läsare sökte på mest under 2018.

Världen går mot recession 2019 – så kan du bli en vinnare

Redan har flera av världens ledande börser sjunkit mer än 20 procent sedan toppen under året. Men det finns några trick för att rädda sina investeringar från ett sjunkande skepp.

Bitcoin eller Bitcoin Cash – vad händer på marknaden?

Nya begrepp har introducerats i Bitcoin-världen.

Investera i Kina? Här är riskerna och fördelarna

Det finns få investeringsmöjligheter som fångat investerarnas uppmärksamhet så mycket som Kina gjort under de senaste åren. Innan du gör investeringar kopplade till Kina bör du dock överväga fallgroparna och förstå dig på riskerna såväl som potentialen.