Video: Hör investeringsjättarna berätta om hur de lyckadesAlla vill veta hemligheten bakom investeringsvärldens stora framgångshistorier. Hur väljer de aktier och hur lyckas de tajma marknaden?  Investeringstipset.se har samlat videoklipp där du får höra några av världens största investerare berätta själva hur de lyckades.

Carl Ichan är en av världens mest omtalade investerare, god för 15 miljarder dollar. Ichan brukar måla upp sig själv som lite av en outsider och beskrivs ofta som en av de främsta aktivist-investerarna. I det här inslaget från tv-programmet 60 Minutes får vi höra honom själv berätta om sin investeringsfilosofi.

Warren Buffet är en av världshistoriens mest framgångsrika investerare. "Oraklet från Omaha" har gjort sig känd för sin nästan kusliga förmåga att tajma marknaden och att slå index. Idag är han en av världens absolut rikaste människor med en förmögenhet på över 70 miljarder kronor och i det här klippet får vi en intressant insikt i hans investeringsfilosofi.

Carlos Slim, Mexikos rikaste man, rankades under åren 2010 till 2013 som världens rikaste person av tidskriften Forbes. Hans förmögenhet, på över 60 miljarder dollar, har byggts upp genom investeringar inom allt från telekom och media till gruvor och byggindustrin. I den här intervjun med Larry King får vi höra mer om den filosofi som väglett Carlos Slim till framgången.

Redaktionen