Nu släpps en bok – om att investera i investmentbolagMånga drömmer om att bygga upp en förmögenhet genom aktier eller fonder.
Att bygga en aktieportfölj kräver dock både engagemang och stor kunskap och fondsparande innebär att avgifter riskerar att äta upp pengar från din framtida avkastning.
I boken Bygg en förmögenhet - investera i investmentbolag lär du dig att ta den gyllene medelvägen.

Det finns många sätt att lyckas bygga upp en förmögenhet på. Många satsar på aktiesparande medan andra väljer fonder, men enligt civilekonomen Marcus Fridell finns en gyllene medelväg som varken kräver aktiesparandets engagemang och kunskap eller fondsparandets riskfyllda avgifter.
– Att investera i investmentbolag är en gyllene medelväg som historiskt har visat sig vara mycket lönsam – och i många fall en genväg till ett framgångsrikt aktiesparande, säger han.

Här beställer du Bygg en förmögenhet - investera i investmentbolag

Marcus Fridell är civilekonom med bakgrund som aktiemäklare och aktieanalytiker. Genom skrivna texter, personliga kundmöten och föreläsningar har han guidat privata investerare till kloka investeringsbeslut och nu släpper han sin första bok inom ämnet.

Bygg en förmögenhet - investera i investmentbolag ger tips och verktyg till dig som söker ett förnuftigt aktiesparande i investmentbolag.
Vill du veta mer om boken? Klicka här

I boken får du lära dig fördelarna med investeringsformen och fallgroparna du bör undvika – dessutom får du lära känna en rad investmentbolag, från familjen Wallenbergs Investor och investeringsgurun Warren Buffetts Berkshire Hathaway till några mer anonyma investmentbolag.
– Det här är den självklara guiden för dig som söker ett förnuftigt aktiesparande i investmentbolag. Kanske blir boken ditt verktyg till ett framgångsrikt aktiesparande – eller kanske till och med startskottet för din framtida förmögenhet?

Presenteras av 

Ekerlids Förlag AB grundades 1993 av Bertil Ekerlid, som fortfarande äger och driver förlaget tillsammans med Marie Hasselrot Ekerlid. Sedan starten har fler än 500 titlar givits ut. Förlagets inriktning är utgivning av affärsböcker, ledarskapsböcker, politik, memoarer och biografier.

Bland memoarförfattarna kan nämnas Kjell-Olof Feldt, Jacob Palmstierna, Annika Östberg, Elisabet Höglund, Olof Stenhammar, Ola Ullsten, Lars Leijonborg och Annie Lööf.

Vi gör också uppdragsutgivning i samarbete med företag, myndigheter, organisationer och privatpersoner. Några av våra samarbetspartners är Svenskt Näringsliv, Stockholms Handelskammare, Wallenbergstiftelsen, Lärarnas Riksförbund, LRF, Ericsson och AstraZeneca. Förlaget har givit ut fyra titlar i samarbete med Hovet, bland annat Carl XVI Gustaf – porträtt i tiden.

Läs mer om Ekerlids Förlag här

Redaktionen