Helt unikt hållbart fondpaketIntresset för hållbara investeringar ökar kraftigt och allt fler ser idag hållbarhet som en smart investeringsstrategi, både för sig själva och för världen.

De flesta fonder är idag också anslutna till FNs regelverk PRI (Principles for Responsible Investment) som kan ses som en bra miniminivå när det gäller miljömässig och social hållbarhet. Men det är inte alltid enkelt att avgöra vilka fonder som är anslutna och för den som vill hitta fonder som går ännu längre i sina hållbarhetskriterier finns inget enhetligt regelverk. Uttalade hållbarhetsfonder har istället sina egna unika strategier och inriktningar mot miljö och/eller social hållbarhet. Som investerare krävs det därför att du själv vet vilken typ av hållbarhetsfond du är intresserad av och vilka kriterier som är viktiga för dig.

För att göra det lättare för dig att investera hållbart har vi på Investeringstipset.se skapat ett unikt paket med hållbara fonder tillsammans med fondmarknaden.se.

»Det här är en investering som alla kan tjäna på«

Marcus Ståhl, Investeringstipset.se

Vad är ett fondpaket?

Fondmarknaden.se lanserade nyligen unika och skräddarsydda fondpaket för att underlätta ditt fondsparande och göra det ännu enklare för dig att välja fonder, komma igång med ett långsiktigt sparande och samtidigt sprida riskerna redan från första insättningen.

Fondmarknaden.se erbjuder fondpaket samt olika tjänster och verktyg som enkelt hjälper dig att sätta samman ett fondsparande som passar dig. De är specialister på fondsparande och i deras Premiumkoncept erbjuder Fondmarknaden.se investeringsrådgivning och diskretionär förvaltning på Fondkonto, Investeringssparkonto (ISK), IPS, Kapitalförsäkring och Direktpension. Med en oberoende analys, förvaltning, rådgivning och vägledning arbetar de alltid för att hitta det bästa alternativet utifrån dina personliga förutsättningar.

Hos Fondmarknaden.se kan du enkelt komma igång med ett sparande, det enda du behöver är ett mobilt bank-id för att öppna ett konto. Därefter kan du välja fondpaket och till vilket konto du ska köpa paketet.

Fondmarknaden.se

fondmarknaden-logotyp

Hemsida: www.fondmarknaden.se

 

Fondmarknaden.se grundades 1999 och är Sveriges största handelsplats för fonder. I vårt utbud erbjuder vi över 1500 fonder från 150 olika fondbolag.

Läs mer om oss här!

 


Riskinformation

Fondpaketen utgör inte investeringsrådgivning och tar således inte hänsyn till din riskprofil, din ekonomi eller din förväntan på avkastning.  Fondmarknaden.se och Investeringstipset.se kan därav inte ta ansvar för att de fonder du väljer passar dig och din investeringsprofil.

Redaktionen